Oppgradere WordPress!

 • Oppgradere WordPress!

  Mange av våre kunder sier: «Hvorfor skal vi oppgradere WordPress, nettsiden vår fungerer jo?»

  Dere vil ikke tro hvor ofte vi får det spørsmålet.

  La oss først bare si: Jo. Å oppdatere WordPress MÅ man gjøre. Alltid.

  Så over til hvorfor man skal oppgradere wordpress:

  1. Bedre sikkerhet
  2. Bedre ytelse
  3. Fikse bugs og feil
  4. Bedre og flere funksjoner

  1. Bedre sikkerhet

  Det oppdages feil og svakheter i WordPress, både i selve kjernen, temaer og plugins hver eneste uke. Noen er mindre kritiske, mens noen er særdeles kritiske. Eksempelvis kan nettsiden din bli brukt til å sende spam, ta kontroll over resten av webserveren hvor det kanskje ligger 300 andre webkunder som får sin nettside kompromittert.

  Konsekvens? Kanskje nettsiden din blir stengt av leverandøren, kanskje nettsiden din blir angitt av Google som skadelig, og nekter å vise deg i søkeresultatene. Vi garanterer at det er det siste du vil. Veien til en fornuftig forretning igjen kan være ekstremt lang. Kanskje du i verste fall må starte på nytt, på et nytt domene. Fordi etter seks måneder vil fremdeles ikke Google stole på deg.

  2. Bedre ytelse

  Koden til WordPress utvikles hele tiden, og det sier seg selv at kode skrevet for tre år siden, ikke er optimal. Dette krever ressurser, og du vil få et merkbart kjappere nettsted dersom du har en tre år gammel versjon av WordPress kjørende. Utviklingen går fremover hele veien, og dette kommer deg til gode dersom du oppgraderer WordPress så fort det lar seg gjøre.

  3. Fikse bugs og feil

  Som nevnt over; gammel kode vil inneholde bugs og feil. WordPress går jevnlig gjennom alt av kode, og forbedrer selve kjernen. Det blir rapportert om bugs i WordPress meget ofte, og blir fikset av tusenvis av utviklere over hele koden, kontinuerlig. Men la alle disse utviklerne, som jobber gratis, få lov til å jobbe for deg også – de er en kjemperessurs!

  4. Bedre og flere funksjoner

  I takt med tiden, krever vi som har ansvar for websider, både bedre og flere funksjoner i WordPress. Konkurrentene kommer nærmere, og det oppstår mange gode ideer. WordPress er i konstant utvikling, og man går glipp av veldig mye, dersom man tvilholder på en gammel versjon av WordPress.

  Vær så snill: Oppgrader WordPress. Alle tjener på det: Både du og kundene dine!

       La oss hjelpe deg med å oppgradere din WordPRess!     


0 comment

Leave a reply